Helle Eriksen

1-1 mentor samtale

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant

Order summary

DSC03560

1-1 mentor samtale

En samtale mellem dig & mig.

Jeg brænder for, at vi alle har en god indre trivsel. At vi er i balance med os selv i hverdagen. 

Er du ude af balance, kan der være mange ting der spiller ind. Det kan handle om tid, antallet af opgaver, hvordan du tilgår livet i handlinger, tanker og følelser, hvilke begrænsninger og ubevidste overbevisninger du gemmer på.
Ofte gentager vi de samme mønstre, da det er dem vi har lært og de er velkendte. Men ved at bryde disse mønstre, kan du skabe et helt nyt liv.

I samtalen sætter vi fokus på hvilke udfordringer du har med dig. Som ubevidst holder dig tilbage fra at skabe et liv i balance.
Du bliver støttet i at få ro på kroppen, at få øje på hvordan du mærker dig selv & dine behov bedre. Samt at du får øje på dine unikke talenter.
Sammen lægger vi en plan for hvordan du også får det integreret i din hverdag.
Så du kan få en hverdag fyldt med god trivsel, mærke din passion og skabe en nydelsesfuld hverdag.

I mine samtaler kombinerer jeg forskellige redskaber & teknikker fra mine uddannelser. Målet for mig, er at du får øje på de begrænsninger der holder dig tilbage er og viden om hvordan du kan ændre din hverdag & dit liv til at være mere nydelsesfuld og gå efter dine drømme..
Med speciale i kreativitet og fordybelse.

Du har mulighed for at købe 4 samtaler ad gangen og samtidig opnå en rabat. På flere samtaler, kan vi bedre komme i dybden og sammen skabe ritualer, der hjælper dig på vej.

Vil elske at hjælpe dig.

Helle💗


DKK 1,196
Total due DKK 1,196

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.